Tristar Keukens

Tristar keukens kent geen grenzen in uw keukenontwerp. U hoeft nooit concessies te doen aan Uw idee en over de inrichting. Tristar keukens en wij zetten uw persoonlijke wensen om in een doordracht, praktisch keukenontwerp. Er zijn mogelijkheden te over. Greeploos: Eigenwijs eigentijds……. Zo zijn de moderne greeploze keukens van Tristar. Functioneel en fraai gaan daarbij prima samen. Een genot om naar te kijken, een feest om in te koken!

tristar

Klassiek: Modern comfort in een stijlvol jasje: dat zijn de klassieke keukens. Een plaatje om te zien en een plezier om in te koken Nostalgisch: Warm en sfeervol: de nostalgische keukens zijn “ouderwets” gezellig. Mede daardoor voelt iedereen er zich meteen in thuis. Tegelijk geniet u van de modernste snufjes op keukengebied. Modern: Strak en licht

Brigitte Keukens

Brigitte keukens. Nieuwe innovaties, veel kleur en persoonlijke, extravagante creaties. Keukens voor uw bedrijfspand, appartement of startende dochter of zoon? Bij Brigitte keukens zijn de mogelijkheden legio, en dat alles tegen zeer voordelige prijzen. Wie van kleur en trend in de keukenmeubelen houdt komt met deze collectie aan zijn trekken, want de combinatiemogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt.

brigitte

Laat u zich verrassen door een breed scala aan kleuren, decors, houtreplica's voor kasten en fronten, Ook bij de werkbladen is er veel nieuws: trendy decors in allerlei aparte kleuren. Classic; Prisma Landhuis; Granada Modern; Delta Natuur ; Chalet Zonder grepen; XDelta

DAN Küchen

DAN Küchen is al jaren marktleider in Oostenrijk en actief in tien landen, vanaf nu zijn de keukens ook verkrijgbaar in Nederland. Het specialisme van DAN is het samenbrengen van woonkamer en keuken. Omdat geen woning hetzelfde is en ieder mens unieke wensen heeft, krijg je bij DAN Küchen ruimte voor zowel culinaire wensen als visie en levensstijl. De collectie van DAN Küchen heeft voor iedere woonsfeer wat wils - van fris modern hoogglans tot sfeervolle warme houttinten.

dankeuken

De keukenconcepten van de nummer één keukenproducent van Oostenrijk laten zien dat hoogstaand design en praktische oplossingen perfect hand in hand kunnen gaan.

In onze overzichtelijke showroom bieden wij een compleet overzicht van wat er in 'Keukenland' te koop is. Elke 'keukenstijl' is in ruime mate aanwezig. En natuurlijk zijn er talloze variaties mogelijk. Als u onze showroom bezoekt is het gemakkelijk als u een eenvoudige plattegrond (maten in centimeters) van uw huidige keuken maakt en meeneemt. Dat versnelt het maken van de beste keukenoplossing.