Ook op het gebied van keukenapparatuur bent u bij Cema aan het juiste adres. Niet alleen vindt u bij ons een zeer uitgebreid aanbod van alle topmerken inbouwapparatuur, u bent ook verzekerd van deskundig keuken advies. Dankzij onze scherpe inkoopcondities bent u natuurlijk ook zeker van een scherpe prijs! De hedendaagse keuken gaat steeds meer lijken op de keuken van een professionele kok. Kookplaten met wok en teppanyaki, hightech ovens, professionele fornuizen, intelligente vaatwassers en geavanceerde afzuigkappen. Praktisch, functioneel en oogstrelend. Voor elke kook- en keukenwens is vandaag de dag passende keukenapparatuur.

whirlpool

De apparaten van whirlpool kennen een prachtig design in combinatie met een vriendelijk prijskaartje. Met name de uitgebreide combimagnetrons met ingebouwde crisp-functie zijn niet door een ander leverbaar. Tegenwoordig is in de combimagnetron zelfs een stoombox bechikbaar.

smeg

Smeg is een Italiaans familiebedrijf dat design keukenapparatuur produceert. Al meer dan 60 jaar staan de producten van Smeg bekend om het elegante en smaakvolle ontwerp, die zijn voortgekomen uit de samenwerking met wereldwijd beroemde architecten.

atag

Nederlands merk, Atag apparaten kennen een schitterend design. In alle producten en diensten herkent u ATAG als topmerk. ATAG gaat namelijk verder. De apparaten houden rekening met de nieuwste kooktechnieken, die bij ATAG vaak ook bewijsbaar beter zijn uitgevoerd. ATAG gaat ook verder in het ontwerp. Soms met gebruikmaking van zeer innoverende productiemethodieken, waardoor de mooiste uitvoeringen tot stand kan komen. hikbaar.

AEG

AEG maakt sinds 1994 deel uit van de Zweedse Electrolux Groep, ’s werelds grootste producent van huishoudelijke apparaten. Vanaf 2003 wordt de prominente marktpositie van het Duitse topmerk AEG in de witgoed- en keukeninbouwapparaten sector steeds verder versterkt dankzij de strategie van de Electrolux Groep waarbij uw wensen - naar producten die zich onderscheiden in prestaties, functioneel design en kwaliteit - centraal staan.

novy

Bij Novy zijn ze elkedag actief om mensen plezieriger te laten wonen, werken en leven. Met vernieuwende oplossingen in klimaatsystemen. Oplossingen voor temperatuur, gezonde lucht en warm water in de woonomgeving. Daarin laten ze mens en milieu harmonieus samen gaan.

zanussi

Topkwaliteit hoeft niet meer te kosten dan ‘n Zanussi. Qua features en zeker qua design biedt Zanussi waar voor z’n geld. Niet voor niets wordt men plezierig verrast door Zanussi apparatuur tijdens het oriëntatieproces en gebruik. Want voor elke wens (en portemonnee!) is er in het assortiment een oplossing te vinden. En of u nu snelle, gezonde maaltijden wilt bereiden of de uitdaging van een haute cuisine meergangen diner… het kan allemaal met de apparatuur van Zanussi.

bauknecht

Innovaties hebben bij Bauknecht een lange traditie. En een nog langere toekomst. Alle bauknecht producten en diensten zijn specifiek toegesneden op de wensen van de klant.

Etna

Een nuchter, oer-hollands merk met maar een doel voorogen; kwaliteit binnen handbereik brengen van iedereen. Elke dag opnieuw vertalen we de allerlaatste technieken naar nieuwe keukenapparaten die aan de strengste eisen voldoen op het gebied van design, vernieuwing, gebruiksgemak en betrouwbaarheid. Zo maken we waar wat we beloven: Etna maakt kwaliteit betaalbaar!

Jaren 50!

De Jaren 50 klein huishoudelijke producten.

jaren50

De klein huishoudelijke apparaten van Smeg

- ontworpen in samenwerking met de architecten Matteo Bazzicalupo en Raffaella Mangiarotti
van deepdesign

- zijn echte eyecatchers, ontworpen voor degenen die zich een chef in de keuken willen wanen.

Maar ook voor degenen die zich graag omringen met kleur, design en bijzonder ontwerp,
maar die ook de hoogste prestaties verwachten.